Timpaan logo

Vraag & antwoord

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Algemeen

De inschrijving voor de huur is gestart op 2 maart en op 21 maart gesloten.

De inschrijvingsperiode is gesloten op 21 maart om 12.00 uur.

Het appartement staat medio april 2023 beschikbaar voor een huurder.

Via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account. Vul deze volledig in, upload de gevraagde documenten, onderteken en verstuur het formulier tenslotte. Na sluiting van de inschrijfperiode is er toegewezen.

Als je een appartement toegewezen hebt gekregen neemt de makelaar contact met je op. Tijdens de afspraak krijg je een toelichting en word je verzocht gegevens aan te leveren.

De makelaar streeft ernaar om op 22 maart de mensen die een appartement toegewezen hebben gekregen telefonisch of per mail op de hoogte te hebben gesteld.

Wanneer je bent uitgeloot, ontvang je hierover bericht middels een email. Uiteraard wordt je dan op een reservelijst geplaatst. Mocht je alsnog in een later stadium worden ingeloot voor een woning, dan zal de makelaar je hierover informeren. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Medio april 2023.

De huurpijs per appartement bedraagt € 1.087,- per maand.

De bijkomende kosten bedragen circa € 65,- per maand. Dit is op nacalculatie dus aan het einde van ieder jaar ontvang je een afrekening.

Nee, je dient zelf een energiecontract af te sluiten voor elektra en water. Tevens staat het je vrij om een abonnement af te sluiten die over het CAI (Ziggo) of KPN netwerk loopt. Gas is niet meer van toepassing omdat het appartement is voorzien van een duurzame installatie voor warmte en warmtapwater.

De locatie Middenduin ligt aan de noordkant van de Krommelaan, aan de west- en oostkant van de Haagbeuk te Heiloo. Bekijk hier de locatie op Google Maps: https://goo.gl/maps/zwgBDNZ3dceKaBnbA

Kuyper & Blom Makelaars uit Heiloo.

Stationsweg 102
1852 LN Heiloo
Tel: 072 - 5322420

Mail: info@kbmakelaars.nl

Het gebouw bestaat uit 11 appartementen, verdeeld over drie typen. Type A heeft een woonoppervlakte van 77m2, Type B van 84m2 en Type C van 80m2.

Lees meer bij de woningtypen.

De appartementen hebben energielabel A++++. Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling. Een vloerverwarmingssysteem creëert een constante, zeer gelijkmatige warmte zonder luchtverplaatsing. De warmte en koude worden met behulp van een systeem opgewekt.

Nee, hier houden wij helaas geen rekening mee. Al onze ingeschreven kandidaten maken evenveel kans om in aanmerking te komen voor de beschikbare appartementen.

Ja, dat mag, je dient wel de persoonlijke gegevens van jouw ouders of kind(eren) te vermelden. Het e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer mogen van jezelf zijn. Je kunt in het vraag / opmerkingen veld vermelden dat je optreedt als contactpersoon.

Nee, je kunt jouw auto parkeren in een parkeerplaats aan de overkant van de Haagbeuk.

Ja, elk appartement heeft op de begane grond een privéberging (met stroom).

Huisdieren zijn toegestaan in het appartement. Voorwaarde is wel dat deze geen overlast mogen veroorzaken in de breedste zin des woords.

Ja, op 14 maart 2023 van 15:30 tot 17:30 uur zal er een openhuis georganiseerd worden door de makelaar, waarbij je het gebouw en de appartementen kan bekijken.