Timpaan logo

HOME MADE BY – De Design Studio van Middenduin

Welkom thuis in Middenduin


De makkelijkste manier om een stijlvol en persoonlijk thuis te creëren.
Als toekomstig huurder van een appartement in Middenduin bieden we je de optie je nieuwe interieur af te laten werken zodat je snel nadat je de sleutel ontvangt kunt genieten van je nieuwe appartement.

Het interieurpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Rekenvoorbeeld voor het bovenstaande pakket:

Appartement type: 1: € 14.733,-

Appartement 2 t/m 6: € 16.292,-

Appartement 7 t/m 11: € 15.250,-

Je appartement wordt schoongemaakt aan je overgedragen. Je kunt direct verhuizen. Het bovenstaande interieurpakket is een voorbeeld. Wil je liever een andere vloer, houten jaloezieën, meer kastruimte of verlichting op een tracksysteem? Er is veel mogelijk binnen onze collecties Essential, Comfort & Premium.

Essential, Comfort of Premium

Een mooi interieur creëren is een kwestie van smaak, niet van geld. Dat zie je duidelijk terug in onze collecties met prachtige combinaties van verschillende materialen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om binnen je budget te blijven, hebben wij onze collecties verdeeld in 3 prijssegmenten.

ESSENTIAL

Een aantrekkelijke geprijsde collectie met alle essentiële ingrediënten voor een mooie afwerking. Een compacte, functionele en zorgvuldig samengestelde selectie materialen met tijdloze design details. De perfecte basis voor een leefbaar thuis.

COMFORT

Voor een meer persoonlijke touch kun je kiezen uit een bijzonder gevarieerde selectie van materialen met allerlei finess- es in de design details in zowel vorm als functie. Duurzame kwaliteit voor een optimaal wooncomfort.

PREMIUM

Als je hoge eisen stelt aan vormgeving & design en je oog hebt voor subtiele details, dan is Premium de juiste keuze. Dit is interior design puur sang met een geraffineerde keuze voor exclusieve, hoogwaar- dige materialen. De bijzondere design details creëren een verrassend en verfijnd thuis, vanzelfsprekend van alle moderne gemakken voorzien. Laat de luxe van het leven je omarmen.

AMBACHT & KWALITEIT

Van ontwerp tot realisatie, wij nemen je graag al het werk uit handen. Samen bepalen we de leuke zaken, wij regelen de rest, van het installeren van de vloer of raambekleding, het afwerken van de wanden, schilderwerk tot het ophangen van de lampen. Altijd met één vast aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk voor jou.

GEMAKKELIJK & PERSOONLIJK

DESIGN DATE®
Boek een gratis Design Date® en ontdek wat onze designexperts voor jou kunnen betekenen.

INTERESSE? Neem contact op met met HOMEMADEBY_ via 020-4711735
Jan van Krimpenweg 7N | 2031CE HAARLEM | DESIGNSTUDIO@HOMEMADEBY.NL | WWW.HOMEMADEBY.NL/DESIGNSTUDIO